#1 2017-06-16 16:55:45

pietro.albe
Member
Registered: 2017-06-16
Posts: 2

Results error

Hi,
I am using WAsP Climate Analyst 3.1 and I've imported data, but when I try to see the results,  an error window appears, that says:


"Could not refresh the contents of the corrections grid because ... 
    the system reported that:
    'Ln: Invalid non-positive argument:                       ??'."

Can someone tell me why and what should I do, please?

Thak you.

Offline

#2 2017-06-19 14:50:55

MattiLindroth
WAsP team
Registered: 2013-05-14
Posts: 12

Re: Results error

Hello Pietro,


Without seeing the situation I would guess there is some problem with the data.
Have you tried looking at the timeseries graphs ?


If I remember correctly the parts of the code that produce Omwc and Ewc graphs are using natural logarithm to calculate scaling and axis lengths. It seems that negative value is passed on to this ln-function.

Is it possible for you to send me the WaCA- project file? I can create a ticket of this into our support-system and you can send it to me in there. This way you don't have to share it with the rest of the world.


Best regards,
Matti Lindroth

Offline

#3 2017-06-20 16:08:24

pietro.albe
Member
Registered: 2017-06-16
Posts: 2

Re: Results error

Thank you Matti for the help.
If you create that ticket into support system would be great.
How can I acces to the support system? ( sorry for my ignorance )

Offline

#4 2017-06-22 08:40:37

MattiLindroth
WAsP team
Registered: 2013-05-14
Posts: 12

Re: Results error

Hi Pietro,


I made a ticket and you should have received an email. You can just reply to that email and it goes automatically into our support- system.


Just in case you did not get the email. I will send another one now.
I use the email address you used registering to this forum. Please let me know if you prefer another email address.


Best regards,
Matti Lindroth

Last edited by MattiLindroth (2017-06-22 08:44:39)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB